Alexia Coaching in Lelystad

Welkom bij Alexia kindercoaching

Over Alexia Coaching

Alexia Coaching valt onder de rubriek coaching in Dronten.

Mevrouw Alexia Steenstra Toussaint is de drijvende kracht achter ALEXIA COACHING. Na jaren gewerkt te hebben, diverse banen en functies gehad te hebben, waaronder die van secretaresse van kinderpsychologen en een kinderpsychiater, ben ik een aantal jaren geleden tot stilstand gebracht. Ik kwam erachter dat ik veel liever zelf aan het werk wilde met kinderen. Mijn hart gaat sneller kloppen van kinderen. Tijdens mijn opleiding werd ik al gevraagd om, onder het toeziend oog van een gediplomeerd kindertherapeut, meerdere kinderen te coachen. Inmiddels heb ik veel ervaring en heb ik al heel veel kinderen mogen coachen.

Ik werk vanuit een christelijke achtergrond, maar elk kind is welkom. Dat een kind gewoon kind moet kunnen zijn staat bij mij dan ook voorop! Een onbezorgde jeugd is echter niet vanzelfsprekend en soms gewoon keihard werken. Een beetje hulp vanaf de zijlijn is meer dan welkom. Coaching van het kind, maar vaak ook van de ouder(s). Als ouder kun je namelijk ook best wat hulp gebruiken.

Kindercoaching is laagdrempelige, kortstondige en praktische begeleiding voor kinderen van 6 t/m 14 jaar.Als kindercoach werk ik oplossings- en toekomstgericht. Ik houd rekening met het leeftijd- en ontwikkelingsniveau van het kind en zorg voor een coachingstraject dat past bij het kind.

Als coach ga ik op zoek naar de kwaliteiten van het kind en houd ik ze soms een spiegel voor. Wanneer kinderen hun balans gevonden hebben, zit mijn werk als coach erop!

Kijk voor meer informatie op de website van Alexia. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Alexia Coaching uit de rubriek coaching uit Dronten is gevestigd aan de Schieland 22 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11819953.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Alexia Coaching zijn o.a. :