Ann's Coaching Voeding en Lifestyle in Lelystad

Kom erachter hoe jouw brein jouw afvalpogingen saboteert

Over Ann's Coaching Voeding en Lifestyle

Ann's Coaching Voeding en Lifestyle valt onder de rubriek coaching in Dronten.

Annoesjka de Graaf is de drijvende kracht achter Ann's Coaching Voeding en Lifestyle. Bij haar thuis gaat er geen dag voorbij zonder dat er groenten op de tafel staan. Tegenwoordig dan, vroeger was dat zeker niet het geval. Er stond niet voor niets 107,7 kilo op haar weegschaal.

Ze weet hoe moeilijk het kan zijn om die eerste stap te zetten. Na vele mislukte pogingen om af te vallen en het gevoel dat je niet op jezelf en je doorzettingsvermogen kan vertrouwen. Waar jij nu bent, daar is zij ook geweest. Vele afvalpogingen en gekke diëten zijn de revue gepasseerd en vele maandagen is ze opnieuw begonnen. Pas toen ze het diëten los liet, lukte het haar om 45 kilo af te vallen.

Ze weet dus uit ervaring dat het mogelijk is; lekker eten, makkelijk, bewust, veel meer energie en een lijf waar je trots op bent.

Dat kan jij ook bereiken en daar wil ze je graag bij helpen.

Ann's GRATIS Diensten zijn:

- gratis blogs en video's met tips over afvallen en hoe je dit volhoudt. Veel tips rondom mindset en motivatie.

- gratis korte videotraining met 20 gouden afvaltips die haar geholpen hebben om 45 kilo af te vallen en later op gewicht te blijven

- een gratis analyse van ca. 45 minuten in de vorm van een online gesprek waar jullie samen onderzoeken waarom je niet afvalt of waarom je het afvallen niet volhoudt. Je krijgt tips en inzichten in wat je nodig hebt om dit te veranderen.

- gratis online webinar, een korte online workshop (volledig anoniem) over waarom je bij het afvallen steeds weer terugvalt in je oude gedrag, ondanks het feit dat je heel goed weet dat dit niet gezond of helpend is. Met uiteraard tips die jou gaan helpen om uit jouw valkuilen te blijven.

Ann's Diensten zijn:

- Ruststofwisseling meten; Kom erachter hoeveel calorieën jouw lichaam in rust verbruikt, zodat je weet wat je nodig hebt om op een gezond gewicht te komen.

- 8 weken met Ann ( online programma ); Ontdek in 8 weken wat je nodig hebt om nooit meer te diëten, wél af te vallen en grip te krijgen (en houden!) op je gewicht.

- Persoonlijke voeding- en leefstijlcoaching; Samen zorgen we ervoor dat jij weet wat er nodig is om gezond af te vallen en grip te krijgen op je gewicht, zodat je nooit meer hoeft te diëten.

-Powerwalk; In de lessen van 45 minuten worden je conditie en kracht lekker uitgedaagd op een leuke en gezellige manier. Dit werkt ondersteunend bij het afvallen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ann's Coaching Voeding en Lifestyle uit de rubriek coaching uit Dronten is gevestigd aan de Horst 33 20 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48821600.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ann's Coaching Voeding en Lifestyle zijn o.a. :