Danitsja Coaching & Massage in Lelystad

Danitsja Coaching & Massage: It's all about empowering eachother and yourself.

Over Danitsja Coaching & Massage

Danitsja Coaching & Massage valt onder de rubriek coaching in Dronten.

Het gezicht achter Danitsja Coaching & Massage is Danitsja Helfensteijn. Deze praktijk is gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Denkt u hoogsensitief te zijn of bent u snel overprikkeld? Dan bent u hier aan het juiste adres voor coaching.

Danitsja is in 2018 gestart met het coachen en begeleiden van zwangere vrouwen en moeders, onder de naam Nieuwe moeders. Daarnaast kunt u als vrouw hier ook terecht voor massages. Danitsja biedt verschillende behandelingen aan. Een klein overzicht; Ontspanningsmassage Zwangerschapsmassage Afslank/verstevigende massage Cosmetische bindweefsel massage.

Tijdens het coachen hanteert Danitsja een oplossingsgerichte coaching methode. Samen met u gaat zij op zoek naar antwoorden op vragen die u bezighouden. U kunt een keuze maken uit diverse coaching en training trajecten. Hieronder ziet u een overzicht hiervan:

- Online coaching via Skype.

- Standaard coachsessie.

- EMDR therapie.

- Massage therapie.

- (online) Coachprogramma.

- Online cursussen.

Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op. Voor de mogelijkheden en meer informatie over de trajecten, kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Danitsja Coaching & Massage uit de rubriek coaching uit Dronten is gevestigd aan de Kempenaar 0154 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17830592.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Danitsja Coaching & Massage zijn o.a. :

Nieuws van Danitsja Coaching & Massage in Lelystad

Moederdag!

Moederdag!

Bestel een cadeaubon voor en massage voor je moeder.