De Feel Good Factory in Harderwijk

We love to let you glow

Over De Feel Good Factory

De Feel Good Factory valt onder de rubriek schoonheidssalon in Dronten.

Dana Niessen is het gezicht en de drijvende kracht achter De Feel Good Factory. Ik heb jarenlang mogen werken als coach en heb ik een verleden in de beauty. Dit heb ik samen gebracht tot 1 mooi geheel.

Graag creëer ik samen met mijn collega's een platform met de De Feel Good Factory waarin we kunnen verbinden en de mensen de tools kunnen aanbieden om daarmee de verdieping in te kunnen gaan.

Ben je op zoek naar een workshop om fitter te worden, of op het gebied van zelf je huidverzorging maken? Een fijne (ayurveda)behandeling? Wellicht ben je op zoek naar een ontmoetingsplek, waar je heerlijk tot rust kunt komen zonder dat er iets moet? Of wil je graag wat meer informatie over de producten die aangeboden worden binnen De Feel Good Factorty? Zoek dan niet verder, je bent namelijk aan het juiste adres bij De Feel Good Factory.

Ik werk samen met mijn passievolle collega's vanuit het hart om mensen een plekje te kunnen bieden, waar we helpen en verbinden, en te ontmoeten.

Door middel van workshops, behandelingen, coaching maar ook om heerlijke producten te kunnen aanschaffen om zo ieders schoonheid te kunnen onderstrepen. En of je dit nu doet met een fijne crème, lipstick, coachingsgesprek of een workshop; wij bieden je alles! Want ieder mens is prachtig, uniek en heeft andere behoeften om zich goed te voelen.

Onze filosofie is niet voor niets: "We love to let you glow."

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Feel Good Factory uit de rubriek schoonheidssalon uit Dronten is gevestigd aan de Fahrenheitstraat 36B in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57834650.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij De Feel Good Factory zijn o.a. :