Gezond Flevoland in Dronten

natuurgerichte benadering van uw gezondheid!

Over Gezond Flevoland

Gezond Flevoland valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Dronten.

Mijn naam is Peter van Velzen, het gezicht achter "Gezond Flevoland" als therapeut werk ik volgens de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. De behandelingen zijn volledig op maat en gericht op het algehele welbevinden.

De Therapie├źn; * Stoppen met roken. * Aromatherapie. * Omgaan met stress. * Afvallen en hormoonbalans. * Lichttherapie. * Omgaan met pijn.

Natuurgeneeskunde is een manier om naar het lichaam te kijken op een zo natuurlijke mogelijke manier. Dit kan zijn als we ziek zijn maar ook om ziekte en achteruitgang zo veel mogelijk te beperken. Voorkomen is beter dan genezen.

Magneticplus;

Ik maak als therapeut gebruik van verschillende producten en verschillende leveranciers, in de webshop van Magneticplus kunt u de meeste producten zelf bestellen, hierbij geld dat wanneer het niet goed is u uw geld terugkrijgt, kijk voor de voorwaarden op de website van Magneticplus.

De voordelen van Gezond Flevoland op een rijtje; * Gratis parkeren voor de deur. * Rolstoelvriendelijke praktijkruimte. * Goed bereikbaar met openbaar vervoer. * Behandelingen ook op avonden of zaterdag. * Behandelen is maatwerk. * Zelf digitaal afspraken inplannen mogelijk. * Deskundig advies.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gezond Flevoland uit de rubriek gezondheidscentrum uit Dronten is gevestigd aan de De Helling 15 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0321-338585.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Gezond Flevoland zijn o.a. :

Nieuws van Gezond Flevoland in Dronten

Afvallen in de zomer

Afvallen in de zomer

Wil jij nog in de zomer of na de vakantie afvallen met gezonde voeding?