Hair & Beauty Nicole in Dronten

Hair & Beauty

Over Hair & Beauty Nicole

Hair & Beauty Nicole valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Dronten.

Welkom bij Hair & Beauty Nicole,

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren schoonheidssalon? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Even voorstellen : ik ben Nicole Nietfeld. Ik ben gediplomeerd kapster en schoonheidsspecialiste, aangesloten bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging.

Wij zijn een gecertificeerd Sopolish Protect & Peel salon. Met enige regelmaat houdt ik mij bezig met de nieuwste ontwikkelingen in mijn vak en volg indien nodig hier cursussen en workshops voor.

U kunt hier terecht wat betreft verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen. Voor elk huidtype zijn de daarvoor benodigde producten aanwezig. Er wordt gekeken naar uw persoonlijke wensen, waarbij huidverbetering en ontspanning voorop staan.

Ik werk met de producten van DR.BELTER Cosmetic, dit is een uitgebreide schoonheidsverzorgingslijn met natuurlijke en wetenschappelijk ontwikkelde producten van hoge kwaliteit.

Wat betreft de kapsalon geldt dat u voor verschillende behandelingen terecht kan. Daar werk ik uitsluitend met de producten van L’ Oréal Professionnel, ook om het thuis te verzorgen kunt bij mij terecht voor de Expert verzorgingslijn. Voor styling van uw coupe lever ik de stylingsproducten van Tecni.

Veder op de website kunt u meer informatie vinden over de behandelingen. Ik hoop u graag te mogen ontmoeten in mijn Salon.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hair & Beauty Nicole uit de rubriek schoonheidssalon uit Dronten is gevestigd aan de Baksteen 73 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0321-842203.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Hair & Beauty Nicole zijn o.a. :