Ik wil in Balans komen ! in Lelystad

Ik wil in Balans komen ! uit Lelystad heeft geen profiel.

Wat doet Ik wil in Balans komen ! in Lelystad

Ik wil in Balans komen ! is een coaching uit Dronten. Men is gevestigd aan de Bastion 81. Het telefoonnummer van Ik wil in Balans komen ! in Lelystad is 06-49084851.

Is Ik wil in Balans komen ! in Lelystad uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Drontenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Ik wil in Balans komen ! in Lelystad valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Dronten levert onder andere :

Mevr.Marianne Hak is het gezicht achter Ik wil in Balans komen. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat het betekent om met overgewicht te worstelen.Door in 2010 te zijn begonnen met meer bewegen en een gezondere leefstijl, vlogen de kilo's er in rap tempo af. Door gezonde voeding en meer bewegen heb ik inmiddels mijn streefgewicht bereikt en kom ik niet meer aan en voel ik me super. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

  • Coaching Creatie

    Zit je in een moeilijke tijd van je leven? Lukt het je niet om je balans te vinden?. Trefwoorden van Coaching Creatie : Identiteitsvragen, Stress gerelateerde klachten, coaching met God, Angstproblemen, Bijbelse coaching, coaching met Bijbelse principes, Therapie Coaching Pastoraat, Trauma verwerking .

    tel. 06-11886434, Parallelweg 23, 3849MK in Hierden

    Meer over Coaching Creatie contact website