Jenisa Fotografie in Dronten

JenisaFotografie; de professionele fotograaf bij u in de buurt.

Over Jenisa Fotografie

Jenisa Fotografie valt onder de rubriek fotograaf in Dronten.

Mijn naam is Jenisa Beens, een enthousiaste fotografe. Ik woon in Dronten. Fotografie is altijd al mijn hobby geweest en daardoor is fotografie ook mijn beroep geworden.

De momenten wanneer er gelachen wordt of er iets leuks gebeurd moeten juist vast gelegd worden. Bij elke fotoshoot komt dit wel voor.

Mijn specialiteit is sociale fotografie. Daaronder kunt u verstaan familiefoto’s, loveshoots, vriendinnen shoots, portretten, bruiloften of natuurlijk andere momenten om vast te leggen zoals feestjes. De spontaniteit maakt de foto’s nou juist zo leuk. Dat is wat ik graag wil vastleggen.

Het is de bedoeling dat mensen leuk op de foto staan en blij zijn met het resultaat. Wij zorgen ervoor dat de foto’s altijd leuk en mooi worden. En dat u tevreden bent en lang kunt nagenieten van het resultaat.

De fotoshoots worden op locatie gefotografeerd. Die locatie mag door u gekozen worden. Misschien wordt het een locatie die leuke herinneringen bij u naar boven haalt of een locatie die u dierbaar is of gewoon een mooie locatie naar keuze. Op een speciale locatie voelt u zich vaak meer op uw gemak en voelt u zich vrijer.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jenisa Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Dronten is gevestigd aan de Carolusgulden 17 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48652022.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Jenisa Fotografie zijn o.a. :