Massagepraktijk Rob in Dronten

Even heerlijk ontspannen en weer tot jezelf komen?

Over Massagepraktijk Rob

Massagepraktijk Rob valt onder de rubriek massage uit Dronten.

Mijn naam is Rob de Haas, het gezicht achter Massagepraktijk Rob. In deze hectische tijd die voor vele mensen een hoop (soms onnodige) stress met zich meebrengt is het voor mij een uitdaging om mensen weer in balans te brengen door middel van één van mijn massages.

De massages: * Klassieke massage * Sportmassage * Ontspanningsmassage

Waarom kiezen voor een massage; * De genezing van weefsel activeren en / of bevorderen * Het gezond functioneren van de huid bevorderen * De kans op blessures aanzienlijk verminderen * Emotioneel evenwicht bieden * De stofwisseling in de spieren verbeteren * De uitstraling verbeteren * Uw spieren helpen te ontspannen * De bloedcirculatie bevorderen * Een mogelijk herstelproces verkorten * Een respons van diepe ontspanning geven

Bent u zelf om welke reden dan ook niet in staat om naar mij toe te komen, geen probleem want dan kom ik gewoon naar u. Uiteraard neem ik zelf een mobiele massagetafel en heerlijke oliën mee. Het enige wat ik nodig heb is een werkruimte van minimaal 2x3 meter zodat ik de massagetafel kwijt kan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagepraktijk Rob uit de rubriek massage uit Dronten is gevestigd aan de Carolusgulden 13 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49784900.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk Rob zijn o.a. :