MEcare in Dronten

Gezondheidszorg voor je IK. Immers goede zorg voor anderen, begint bij goede zorg voor je zelf. MEcare dus!

Over MEcare

MEcare valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Dronten.

Mijn naam is Inge van der Slik – Drost, erkend natuurgeneeskundig therapeut en het gezicht achter "MEcare". MEcare helpt lichamelijke en geestelijke klachten oplossen door het lichaam aan te zetten tot zelfherstel. Wilt u weten wat u mankeert of hoe gezond u bent, neem een Bodycheck. Oorzaken van klachten worden duidelijk en een concreet behandelplan maakt dat u weet wat u kunt doen en wat dit aan tijd en geld kost. En dit in een persoonlijke warme praktijkomgeving. Zorgverzekeraars vergoeden de meting en behandelingen van MEcare (afhankelijk van uw pakket).

De behandelmogelijkheden; * Bioresonantie therapie * Schüssler celzout/ mineraal suppletie * Ontzuring- en voedingsadvies * Massages oa. Shiatsu * Bach Bloesem therapie * Coaching

Bodycheck

Een bodycheck is een gezondheidsmeting met behulp van Bioresonantie. Gemeten wordt of de lichaamscellen de juiste + /- energie hebben. Een verstoring in energie geeft klachten, denk aan een schildklier met teveel + . Op deze manier kunnen klachten tijdig worden ontdekt en worden aangepakt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op via de contactgegevens of neem een kijkje op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MEcare uit de rubriek gezondheidscentrum uit Dronten is gevestigd aan de Eikenlaan 11 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10148147.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij MEcare zijn o.a. :