Mendy's Melody Life & Paardencoaching in Dronten

Life & Paardencoaching

Over Mendy's Melody Life & Paardencoaching

Mendy's Melody Life & Paardencoaching valt onder de rubriek coaching in Dronten.

Mevr. Wia Jongsma is de drijvende kracht achter Mendy's Melody Life & Paardencoaching. Ik heb mijn Life- en Paardencoachingsopleiding gedaan bij de Academie voor Life- en Paardencoaching van Tirza Brouwer (erkende post Hbo-opleiding).

Ben je op zoek naar een coach die je kan helpen en ondersteunen omdat je last van een burn-out hebt, je baalt van je ongezonde leefstijl, je vast loopt in je werk of je problemen ervaart in je relatie? Zoek dan niet verder. Je bent bij Mendy's Melody Life & Paardencoaching aan het juiste adres.

Door middel van Lifecoaching of Paardencoaching kun je de regie weer terugpakken over je gevoel en inzichten krijgen. De kracht van paardencoaching is dat je heel snel tot de kern kan komen en hierdoor nieuwe inzichten op kan doen. Waardoor je patronen en gewoontes makkelijker kan veranderen. Hierdoor kun je weer in je eigen sterke en mooie gevoel komen.

Ik ben zowel Lifecoach als Paardencoach. Alle oefeningen en coachmodellen kunnen we doorlopen zowel met paard als zonder paard.

Ben je geinteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Mendy's Melody Life & Paardencoaching. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mendy's Melody Life & Paardencoaching uit de rubriek coaching uit Dronten is gevestigd aan de Haringweg 11 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24484589.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mendy's Melody Life & Paardencoaching zijn o.a. :

Nieuws van Mendy's Melody Life & Paardencoaching in Dronten

Inschrijven weer mogelijk!

Inschrijven weer mogelijk!

Vanaf 4 augustus is er weer plek bij life & paardencoaching Mendy's Melody