Mitra Slijterij in Dronten

Mitra Slijterij: Dranken speciaalzaak.

Over Mitra Slijterij

Mitra Slijterij valt onder de rubriek slijterij in Dronten.

Zoekt u een dranken speciaalzaak waar u terecht kunt voor de heerlijkste dranken? Dan bent u bij Mitra Slijterij aan het juiste adres. U kunt terecht in de winkel of online uw dranken bestellen. Mitra Slijterij behoort tot één van de grootste dranken speciaalzaken van Nederland.

Mitra Slijterij kan een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft aanbieden. Hieronder ziet u een overzicht van de soorten dranken die u hier kunt kopen. Het uitgebreide assortiment ziet u online en in de winkel terug. Het aanbod:

- Wijn.

- Whisky.

- Bier.

- Gedistilleerde dranken.

- Aperitieven.

- Herfstbok.

Natuurlijk kunt u bij Mitra Slijterij ook terecht voor advies op maat. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over welke wijn u het beste kunt gebruiken bij een bepaald soort eten of welke biersoort het beste past bij een zoet dessert? Dan helpt Mitra Slijterij u graag verder.

U kunt de webshop bekijken voor de mogelijkheden, het aanbod en meer informatie. Heeft u een vraag aan Mitra Slijterij? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mitra Slijterij uit de rubriek slijterij uit Dronten is gevestigd aan de de Binnenloop 1 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0321-313481.

Diensten en producten voor slijterij

Trefwoorden die horen bij Mitra Slijterij zijn o.a. :