OBS - Ongedierte BestrijdSter in Dronten

Last van ongedierte? Neemt u dan contact op met OBS - Ongedierte BestrijdSter.

Over OBS - Ongedierte BestrijdSter

OBS - Ongedierte BestrijdSter valt onder de rubriek ongediertebestrijding in Dronten.

Het gezicht achter OBS - Ongedierte BestrijdSter is Fabiola Vast. Fabiola heeft haar certificering voor het CPMV (ST. Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing Milieu en Volksgezondheid) behaald.

OBS - Ongedierte BestrijdSter biedt haar diensten voor particulieren en zakelijke klanten aan.

Helaas zorgen bepaalde insecten en plaagdieren vaak voor overlast. Ze kunnen onze werk- en leefomgeving negatief beïnvloeden door materiële schade en/of een gevaar voor uw gezondheid. Ongediertebestrijding is dan soms noodzakelijk. OBS - Ongedierte BestrijdSter helpt u graag om van uw ongedierte af te komen.

OBS - Ongedierte BestrijdSter kan diverse soorten ongedierte voor u bestrijden. Hieronder ziet u een overzicht van deze dieren:

- Ratten, muizen, wespen, mieren, vliegen, vlooien, zilvervisjes, bedwantsen en motmuggen.

OBS - Ongedierte BestrijdSter biedt hulp, advies en bestrijding van plaagdieren en insecten aan. Buitenshuis, op de werkplek of in huis.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan OBS - Ongedierte BestrijdSter? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

OBS - Ongedierte BestrijdSter uit de rubriek ongediertebestrijding uit Dronten is gevestigd aan de Dukaat 44 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15458072.

Diensten en producten voor ongediertebestrijding

Trefwoorden die horen bij OBS - Ongedierte BestrijdSter zijn o.a. :