Pedicure / Manicure Praktijk Monique Buis in Dronten

De praktijk die helemaal voldoet aan de eisen zoals gesteld door de branche organisatie voor pedicures ProVoet.

Over Pedicure / Manicure Praktijk Monique Buis

Pedicure / Manicure Praktijk Monique Buis valt onder de rubriek pedicure uit Dronten.

Uw voeten lopen in een mensenleven gemiddeld 4x de aarde rond. Genoeg reden om er zuinig op te zijn! Voorkom problemen door uw voeten regelmatig te laten behandelen bij de pedicure. U kunt hiervoor terecht bij gediplomeerd ProVoet (sport) pedicure Monique Buis. Ook voor de verzorging van uw handen kunt u bij mij terecht. Ze hebben dagelijks veel te verduren. Uw handen zijn uw visitekaartje, gun ze een goede manicurebehandeling.

Naast de reguliere pedicure- en manicure behandelingen zijn er meerdere arrangementen zoals een zwangerschapsarrangement. En er zijn een aantal mogelijkheden in duobehandelingen.

Mocht u graag een behandeling cadeau willen geven dan kan dat uiteraard. Er zijn cadeaubonnen verkrijgbaar in luxe geschenkverpakking.

Voor meer informatie en een volledig overzicht kunt u terecht op mijn website. En heeft u nog vragen neemt u dan gerust contact met mij op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pedicure / Manicure Praktijk Monique Buis uit de rubriek pedicure uit Dronten is gevestigd aan de De Fazant 34 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25164897.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Pedicure / Manicure Praktijk Monique Buis zijn o.a. :