Restaurant Aan de Fonteyn - Hotel Het Galjoen in Dronten

Verfrissend en Verrassend

Over Restaurant Aan de Fonteyn - Hotel Het Galjoen

Restaurant Aan de Fonteyn - Hotel Het Galjoen valt onder de rubriek restaurant in Dronten.

Bij restaurant Aan de Fonteyn staat alles in het teken van vers, lekker en betaalbaar. Ze hebben een enorme passie voor eten en drinken.

Met uw familie, vrienden of zakelijke relaties bent u van harte welkom bij restaurant Aan de Fonteyn, in het bruisende centrum van Dronten.

Een gevarieerde menukaart die u aangeboden wordt. Of het nou is voor een vers gezet kopje koffie, een lekkere lunch, een diner of een gezellige borrel. Het is allemaal mogelijk bij restaurant Aan de Fonteyn.

Bij de lunch vindt u afgebakken broodjes, tosti's met een twist, heerlijke soepen en verschillende gerechten van de grill.

Voor het diner is er een ruime keuze uit verse vis, kwaliteitsvlees, lekkere pasta's en huisgemaakte salades. Er kan ook gekozen worden voor vegetarische of veganistische gerechten.

Ook word er de mogelijkheid geboden om lekker te genieten van de huisgemaakte Ice Tea's, verschillende speciaal bieren en een groot assortiment aan wijnen.

___________________________________________________________________________________________

Hotel het Galjoen werkt samen met een restaurant Aan de Fonteyn. Het ligt op loopafstand van elkaar.

Ook het hotel ligt in het centrum van Dronten. In het gezellige familiehotel het Galjoen bent u van harte welkom. het heeft een centrale ligging waardoor uitstapjes naar dichtstbijzijnde attracties en bezienswaardigheden snel te maken zijn.

Het hotel biedt 18 kamers die allemaal een eigen badkamer hebben. Onlangs hebben ze nieuwe hotelbedden gekregen. Ook beschikt het hotel over een lift, wat handig is voor uw bagage.

Wilt u meer weten voor informatie en de mogelijkheden kijk daarvoor op de website van Hotel het Galjoen.

www.hotelhetgaljoen.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Restaurant Aan de Fonteyn - Hotel Het Galjoen uit de rubriek restaurant uit Dronten is gevestigd aan de Het Ruim 15 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0321820992.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Restaurant Aan de Fonteyn - Hotel Het Galjoen zijn o.a. :