Strover | Voor hulp bij verlies en rouw in Lelystad

Hulp bij verlies en rouw

Over Strover | Voor hulp bij verlies en rouw

Strover | Voor hulp bij verlies en rouw valt onder de rubriek coaching in Dronten.

Welkom bij Strover | Voor hulp bij verlies en rouw Ik bied ondersteuning bij verlies in uw leven.

Een dierbare verliezen doet pijn, of dit nu een recente gebeurtenis is of al even geleden is. Maar verlies kan ook te maken hebben met het verliezen van uw baan, het afsluiten van een levensfase en op nog zoveel meer gebieden.

Soms lopen we vast in ons gevoel en juist daar wil ik u bij helpen. Wel of niet verwacht, verlies komt altijd onverwacht en in verschillende gedaantes.

Heeft u gevoelens als: "Ik kan het niet meer. De fundering is onder mij weggeslagen. Ik zie geen toekomst meer." Allemaal uitspraken die kunnen volgen op verlies.

Na het verlies volgt de rouwperiode en er is geen stappenplan die u vertelt hoe u moet rouwen. Maar we zijn nu eenmaal sociale wezens en alleen rouwen is niet wenselijk. Verdriet delen is een noodzakelijk iets. We hebben elkaar nodig. Ik kan u helpen om weer weer kleine stapjes vooruit mee te kunnen zetten, toch weer dat lichtje aan de horizon te kunnen zien enz. Tot er op een gegeven moment weer een toekomst in beeld is. Wilt u kijken wat ik voor u kan doen? Stuur me een berichtje, dan hebben we snel contact.

Naast steun die ik bied bij rouw en verlies bied ik ook stervensbegeleiding. Omdat er ook mensen zijn die thuis willen sterven heb ik besloten om hierbij mijn diensten aan te bieden ter ondersteuning van de dierbaren die de verzorging op zich hebben genomen. Ik kan helpen bij: Persoonlijke verzorging, waken en waarnemen. Ook Reiki-behandelingen bij verlies, rouw en stervensbegeleiding is een mogelijkheid. Wat uw hulpvraag ook is, stel uw vragen, we komen hier vast wel uit.

Veel liefs,

Liesbeth


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Strover | Voor hulp bij verlies en rouw uit de rubriek coaching uit Dronten is gevestigd aan de Kogge 06 14 in Lelystad. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47777470.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Strover | Voor hulp bij verlies en rouw zijn o.a. :