Taxi Centrale Dronten in Swifterbant

U vraagt, wij rijden!

Over Taxi Centrale Dronten

Taxi Centrale Dronten valt onder de rubriek taxi uit Dronten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare vervoerder, zoek dan niet verder want dan bent u bij ons aan het juiste adres! Taxi Centrale Dronten is opgericht in juli 2017 omdat wij ervan overtuigd zijn dat taxivervoer voordeliger kan.

Waarom kiezen voor Taxi Centrale Dronten;

- Wij werken ZONDER meter.

- Wij rekenen GEEN instap tarief.

- Wij werken met VASTE prijs per rit.

- Wij rekenen GEEN terug rij tarief.

- U betaalt bij instappen met pin of contant.

- Wij rekenen GEEN voor rij tarief.

Wij hebben klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel staan en zullen er alles aan doen om u als klant zo comfortabel mogelijk van a naar b te vervoeren, wilt u een rit bij ons boeken dan kan dat heel gemakkelijk via onze contactgegevens. De aanvraag dient minimaal 24 uur van tevoren aangevraagd te worden, dit kan via whatsapp, sms en email maar uiteraard ook per telefoon. Wij zullen u na ontvangst van uw aanvraag zo spoedig mogelijk een prijsopgave toesturen.

Wilt u meer informatie over ons of over de mogelijkheden, neem dan een kijkje op onze Facebook pagina of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Taxi Centrale Dronten uit de rubriek taxi uit Dronten is gevestigd aan de Zuidsingel 15 in Swifterbant. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40526322.

Diensten en producten voor taxi

Trefwoorden die horen bij Taxi Centrale Dronten zijn o.a. :