Top Intervention Dronten in Dronten

Geef voldoende aandacht aan je lichaam en geest!

Over Top Intervention Dronten

Top Intervention Dronten valt onder de rubriek massage uit Dronten.

Aandacht geven aan je eigen lichaam is erg belangrijk. Daarnaast is het ook belangrijk dat je geestelijk en mentaal goed in balans blijft. Wij zijn Top Intervention Dronten en kunnen u op verschillende vlakken helpen.

Zo kunt u bij ons lekker ontspannen tijdens een massage of lekker in beweging zijn met een training zoals kickboksen of revalidatie therapie.

Wij kunnen iedereen helpen die met een probleem zit. Bij ons maakt het niet uit waarvoor u langs komt, wij staan klaar om u te helpen. Of u nou lekker wilt genieten en ontspannen van een massage, een training wilt meemaken van bijvoorbeeld een vechtsport zoals karate. Ook wanneer u moet revalideren kunt u bij ons terecht, ook bieden we personal coaching.

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft aan ons of over onze werkzaamheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Top Intervention Dronten uit de rubriek massage uit Dronten is gevestigd aan de De Rijnlandse Roe 12 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30141056.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Top Intervention Dronten zijn o.a. :