Vioolstudio Strijk'nWijs in Dronten

Voor iedereen die viool wil leren spelen vanuit het hart!

Over Vioolstudio Strijk'nWijs

Vioolstudio Strijk'nWijs valt onder de rubriek muziek school in Dronten.

Mijn naam is Renée Brunt, violiste in hart en nieren. Graag wil ik mijn kennis delen met mensen groot en klein die net als ik graag bezig zijn met muziek.

Muziek is de ideale uitlaatklep om je emotie over te brengen op anderen. Dat is waar muziek voor mij persoonlijk om gaat en wat ik ook graag mee wil geven aan mijn leerlingen.

Voor wie: * Snuffelles: Elke leeftijd * Vioolles: Iedereen vanaf 5 jaar * Peuterles: Kinderen tussen 3 en 5 jaar Tevens ben ik gespecialiseerd in het lesgeven van kinderen met bijvoorbeeld autisme of ADHD. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat iedereen de kans krijgt muziek te maken op zijn eigen manier ongeacht je eventuele persoonlijke rugzak. Ieder mens is uniek, dus iedereen krijgt bij mij een eigen individuele persoonlijke les.

Iedereen kan viool leren spelen of u nu 5 of 80 bent, iedereen is van harte welkom in mijn studio!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem vrijblijvend contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vioolstudio Strijk'nWijs uit de rubriek muziek school uit Dronten is gevestigd aan de Winter 10 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46414630.

Diensten en producten voor muziek school

Trefwoorden die horen bij Vioolstudio Strijk'nWijs zijn o.a. :