Weer!Kracht Coaching & Training in Dronten

Weer!Kracht Coaching & Training

Over Weer!Kracht Coaching & Training

Weer!Kracht Coaching & Training valt onder de rubriek coaching uit Dronten.

Bij Weer!Kracht Coaching & Training in Dronten kunt u terecht voor kindercoaching en trainingen (Rots & Water). Ons doel is dat kinderen beter in hun vel komen te zitten en meer weerbaar worden.

Wat is een Rots en Water training?

Een weerbaarheidstraining met als doel vaardigheden aan te leren om de weerbaarheid te vergroten. Het verder ontwikkelen van zelfvertrouwen, omgaan met moeilijke situaties en versterken van sociale en communicatieve vaardigheden. Rots staat voor standvastigheid en water voor flexibiliteit. Het doel van deze fysieke training is bewustwording van deze eigenschappen en daarnaast balans vinden tussen de rots-eigenschappen en de water-eigenschappen.

Wat is kindercoaching?

Kindercoaching is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding voor kinderen. Hierbij wordt uw kind ondersteund en begeleid bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties die het ondervindt in het leven.

Denkt u dat kindercoaching wellicht ook iets voor uw kind kan betekenen? Of heeft u interesse in een workshop rots en water voor uw kinderen? Neem dan nu contact met ons op of neem een kijkje op onze website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Weer!Kracht Coaching & Training uit de rubriek coaching uit Dronten is gevestigd aan de De Drieslag 30 in Dronten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52697533.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Weer!Kracht Coaching & Training zijn o.a. :

Nieuws van Weer!Kracht Coaching & Training in Dronten

Rots en Water training

Rots en Water training

Weer!kracht organiseert Rots en Water training

Rots en Water training

Rots en Water training

Weer!Kracht organiseert Rots en Water Voor kids