Biologisch

Skal Biocontrole zorgt ervoor dat biologische producten ook daadwerkelijk aan de biologische wetgeving voldoen.

Biologisch

Skal is een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland. De biologische productie is in Nederland de laatste jaren flink toegenomen. Momenteel staan 4000 boeren en overige fabrikanten onder toezicht van Skal. Biologische producten zijn te herkennen aan het biologische keurmerk. Voor consumenten

Bent u consument en heeft u vragen over biologische producten, stel ze dan aan Bionext. Zij hebben een lijst met veelgestelde vragen over biologische voeding. Staat uw vraag er niet bij? Stel hem dan via de mail. Belt u liever? Dat kan ook. De Biologische vragenlijn van Bionext is vier dagen per week bereikbaar, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur. Het nummer is 030-2339971.

Geplaatst op vrijdag 31 maart 2017.

Over Thee Bewust

Dit bericht is geschreven door Thee Bewust. Het bedrijf valt onder webshop uit Dronten. Trefwoorden van Thee Bewust uit Swifterbant : theewinkel, online thee kopen, soorten thee, biologische thee, thee webwinkel, thee kopen, rooibos thee, zwarte thee, witte thee, groene thee,.

Lees meer over Thee Bewust.